Aποτύπωση της 1ης χρονιάς συμμετοχής στο δίκτυο οικολογικών σχολείων

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Πόσο συχνά χρησιμοποιούσατε τεχνητό φωτισμό κατά τη διάρκεια της διδακτικής ώρας στην τάξη σας;. Αριθμός απαντήσεων: 90 απαντήσεις. 

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Σβήνατε τα φώτα στο τέλος κάθε διδακτικής ώρας;. Αριθμός απαντήσεων: 90 απαντήσεις.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Μετά το τέλος μιας διδακτικής ώρας που χρησιμοποιήσατε ψηφιακά μέσα φροντίζατε για την απενεργοποίησή τους;. Αριθμός απαντήσεων: 90 απαντήσεις.

Γράφημα απάντησης φορμών. Τίτλος ερωτήματος: Πιστεύετε πως θα συνεχίσετε να λειτουργείτε με τον ίδιο τρόπο και τις επόμενες σχολικές χρονιές, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα;. Αριθμός απαντήσεων: 90 απαντήσεις.

Προτάσεις μαθητών για το νέο έτος

Αφού συζητήσαμε με τους μαθητές για την εξέλιξη του προγράμματος και τις δράσεις που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος την επόμενη σχολική χρονιά καταγράψαμε τις προτάσεις τους με σκοπό - προσδοκία την υλοποίησή τους. Μερικές από αυτές είναι:

  • Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια γωνία - θερμοκήπιο μέσα στην τάξη όπου θα καλλιεργούμε είδη φυτών. 
  • Να συνεχιστούν οι οικολογικές δράσεις με σκοπό να  εξοικειωθούμε - ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο σε θέματα οικολογίας. 
  • Να δημιουργηθούν περισσότερες υποδομές στο σχολείο με σκοπό να αξιοποιηθούν περισσότερο οι χώροι του σχολείου.
  • Να ενισχύσουμε το πράσινο στο χώρο του σχολείου και στην πόλη μας. 
  • Να συνεχιστεί η προσπάθεια της ενεργειακής συμμόρφωσης. 




:)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακύκλωση με τη συμμετοχή της κοινότητας